Wybielanie zębów

wybielanie-zebow_wiem_o_zdrowiu
  • Forum
  • Podjelam sie temu zabiegowi u stomatologa i efekt jest rewelacyjny!!!Zkladasz zel na noc przez niecaly tydzien i po tym czasie sa juz pierwsze xxx jednak jest to kosztowne ale zapewniam, ze efekt jest...(więcej)
  • na wybielanie zębów mogę polecić paski wybielajace dostępne są one w sklepach przykleja się je na 30 minut i widać efekt, nie polecam wybielania cytryną......(więcej)
  • Chcę wybielić sobie zęby, jednak nurtują mnie pewne obawy o zdrowie moich zębów, czy oby one nie zaczną się bardziej psuć, lub staną się nadwrażliwe, co wy na to wybielaliście ząbki????/...(więcej)
  • Powiedźcie mi proszę co należy spełniać aby móc poddać się zabiegowi wybielania zębów?...(więcej)
  • Proszę was o opinię czy plazmowe wybielanie zębów jest skuteczne. Oglądałam mnóstwo przyrządów do takiego wybielania zębów w domu. Jest to forma bardzo przystępna ale czy skuteczna? Czekam...(więcej)

Forum -> plazmowe wybielanie zębów

Tytuł:plazmowe wybielanie zębów
Autor:Klaudia
12.9.2011, 15:17
Proszę was o opinię czy plazmowe wybielanie zębów jest skuteczne. Oglądałam mnóstwo przyrządów do takiego wybielania zębów w domu. Jest to forma bardzo przystępna ale czy skuteczna? Czekam na odp. Dzięki

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
nosił wilk razy kilka ponieśli i...

wybielanie-zebow_ciekawostki

Ciekawostki

Protezy zębowe
Protezy zębowe przeznaczone są dla osób, które mają całkowite lub częściowe braki w uzębieniu. Wyglądają naturalnie i estetycznie, chociaż mogą powodować pewien dyskomfort. Więcej

Czy wiesz, że...

Zgorzel zęba
Miazga zęba, która jest zainfekowana najczęściej obumiera. Warto dodać, iż bakterie zazwyczaj, uderzają w zęby które są już zaplombowane. Zgorzel zęba powoduje często nieprzyjemny zapach z buzi, który jest wynikiem popsutego zęba czy korzenia.

Polecamy

Laserowe wybielanie zębów
Poza laserowym wybielaniem zębów, wysoką skuteczność uzyskuje się po zastosowaniu metod Pola Office oraz Opalescence X-Boost, przy czym w pierwszej, lekarz może użyć lampy, choć nie stanowi to warunku.

Archiwum

W czasach międzywojennych ubieg ego wieku rozpoczęto badania nad szczególną substancją czynną o nazwie metamizol, która jest znana i stosowana aż do obecnych czasów. Dzięki swojej szybkości dzia ania oraz wyjątkowej skuteczności w uśmierzaniu bólu i gorączki zyska uznanie większości Polaków i ludzi na ca ym świecie. Dość powiedzieć, że jego sprzedaż rocznie sięga, aż 75 milionów tabletek. Metamizol po raz pierwszy został wprowadzony na rynek w 1922 roku. 500 mg metamizolu znajduję się między innymi w popularnym leku o nazwie Pyralgina. Lek stosuje się przy występowaniu boli rożnego pochodzenia i o różnym natężeniu, gdy inne środki nie działają lub są przeciwwskazane.